massage Sentido

Massage Sentidolaat jezelf verwennen

Een massage is hét middel om te ontspannen.Maar wist je dat een massage ook gezond is? Het stimuleert bijvoorbeeld de bloedcirculatie en de verwijdering van afvalstoffen.

Blokkades in je lijf komen los en je spieren worden soepeler. Stress vermindert en je kunt beter slapen. Kortom: je zit lekkerder in je vel.

Bij Sentido werken vakbekwame massagetherapeuten. We beheersen verschillende technieken en we richten ons helemaal op jouw wensen, klachten en voorkeuren. Hou je van een stevige massage of kies je voor een zachtere aanpak?

Laat ons gerust weten wat je wensen zijn, en we streven samen naar een volledig relaxerend me-time-moment...

Massage behandelingen Maak een afspraak

Mama to beZwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage, die past bij je zwangere lichaam.

We starten de verzorging met een verkwikkend voetenbadritueel dat vermoeide voeten en benen volledig tot rust brengt. Zo wordt je buik zeker niet stevig gemasseerd, maar juist heel zacht, worden sommige drukpunten in je lichaam juist ontweken en kan de masseur bijvoorbeeld je benen wat extra aandacht geven als je daar veel vocht vasthoudt.

Tijdens een zwangerschapsmassage kun je ook comfortabel op je zij liggen waarbij je lichaam wordt ondersteund met kussens. Ook in deze houding kan een goede masseur al je spieren losmaken en zorgen dat jij helemaal ontspant. De aanrakingen zijn zacht en subtiel.

Massage behandelingen

zwangerschapsmassage Sentido

massagePrijslijst massage

prijslijst massage