massage Sentido

Massage Sentidolaat jezelf verwennen

Een massage is hét middel om te ontspannen.Maar wist je dat een massage ook gezond is? Het stimuleert bijvoorbeeld de bloedcirculatie en de verwijdering van afvalstoffen.

Blokkades in je lijf komen los en je spieren worden soepeler. Stress vermindert en je kunt beter slapen. Kortom: je zit lekkerder in je vel.

Bij Sentido werken vakbekwame massagetherapeuten. We beheersen verschillende technieken en we richten ons helemaal op jouw wensen, klachten en voorkeuren. Hou je van een stevige massage of kies je voor een zachtere aanpak?

Laat ons gerust weten wat je wensen zijn, en we streven samen naar een volledig relaxerend me-time-moment...

Massage behandelingen Maak een afspraak

Mama to beZwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is een zachte massage, die past bij je zwangere lichaam.

We starten de verzorging met een verkwikkend voetenbadritueel dat vermoeide voeten en benen volledig tot rust brengt. Zo wordt je buik zeker niet stevig gemasseerd, maar juist heel zacht, worden sommige drukpunten in je lichaam juist ontweken en kan de masseur bijvoorbeeld je benen wat extra aandacht geven als je daar veel vocht vasthoudt.

Tijdens een zwangerschapsmassage kun je ook comfortabel op je zij liggen waarbij je lichaam wordt ondersteund met kussens. Ook in deze houding kan een goede masseur al je spieren losmaken en zorgen dat jij helemaal ontspant. De aanrakingen zijn zacht en subtiel.

Massage behandelingen

zwangerschapsmassage Sentido
babymassage Sentido

Babymassage SentidoWaarom babymassage?

Massage stimuleert de ontwikkeling van baby’s.

First of all: een babymassage geven is ontzettend leuk! Daarbij: als kersverse moeder én vader vergroot het je zelfvertrouwen met de omgang van je mini-me, het bevordert de spijsvertering van je baby, het stimuleert de beweeglijkheid van de spieren en gewrichten en het neemt stress weg. Allemaal voordelen dus. Niet alleen goed voor jezelf, maar ook zeker goed voor je baby. Alleen, hoe doe je dat nou eigenlijk, zo'n babymassage?

Daarbij helpt Sentido je graag verder: een massage zorgt voor een weldadig gevoel, dat geldt ook voor baby’s. Of beter nog, juíst voor baby’s!

Liefdevolle en zachte aanrakingen zijn essentieel voor de ontwikkeling van een kindje. We mogen aanraking met recht beschouwen als een primaire levensbehoefte. We leren je er graag alles over babymassage, waarin je leert hoe je baby’s deze liefdevolle aanraking kunt geven!

Massage behandelingen Maak een afspraak

massagePrijslijst massage

prijslijst massage