laserontharing Sentido

Laserontharing Sentidovoor wie geschikt?

Alle vrouwen en mannen die af willen van ongewenste haartjes kunnen geholpen worden met laserontharing. Bij Sentido kunnen wij elk huidtype behandelen.

Witte, grijze, blonde en rode haren alsook donshaartjes zijn moeilijk te behandelen omdat ze weinig of geen pigment bevatten. Gemiddeld dient men rekening te houden met 6 à 8 laserbehandelingen voor de dames en 8 à 12 laserbehandelingen voor de heren, dit afhankelijk van type huid en haar.

Men bekomt een permanente vermindering van de beharing die tot 95% kan bedragen.

Prijslijst Laserontharingen Uitleg laserontharing

Laserontharing SentidoWaarom kiezen voor Sentido?

Bij Sentido in Ninove werken met het allernieuwste lasertoestel dat door artsen en medische professionals beschouwd wordt als het beste op de markt. Volledig pijnloze laserbehandelingen door een uniek afkoelingssysteem in het lasertoestel.

Permanente laserontharing bij Sentiodo is momenteel de snelste en veiligste manier om ongewenst haar te verwijderen.

De laserbehandeling zal enkel worden uitgevoerd door een medewerker die volwaardig en professioneel werd opgeleid en voldoen aan de hoogste eisen qua veiligheid en ervaring op het gebied van permante haarverwijdering.

Na een intake-gesprek, vragen wij u ook om een medische vragenlijst in te vullen. Zo worden er bijvoorbeeld tijdens zwangerschappen geen laserbehandelingen uitgevoerd.

Gratis proefsessie Maak een afspraak
laserontharing

GRATIS PROEFSESSIE LASERONTHARING

Last van ongewenste haartjes? Wil je weten of permanente laserontharing ook jou kan verlossen van ongewenst haar?

Boek dan hiernaast een gratis proefsessie laserontharing bij Sentido te Ninove.

laserontharing Sentido

Laserontharing Sentidoaandachtspunten

Gelieve je 4 weken voor de eerste laserbehandeling niet meer te waxen of te epileren. Enkel scheren is toegestaan.

Scheer de dag voor de laserbehandeling de haartjes van de te behandelen plaats weg.

Gelieve de te behandelen plaats 6 weken voor de laserbehandeling niet meer bloot te stellen aan zonlicht.

Gelieve je huid vrijhouden van make-up, deodorant of oliën bij de laserbehandelingen. Het is belangrijk bij de opstart van de laserbehandeling mee te delen of u medicatie neemt of u medische problemen of ingrepen hebt gehad.

Prijslijst Laserontharingen

Laserontharing SentidoWat is laserontharing?

Laserontharing is een permanente haarverwijderingsmethode. Deze methode richt zich op het vernietigen van de haarzakjes, zodat er in het behandelde gebied geen haren meer kunnen groeien.

Waarom laserontharing?

Ontharing op de traditionele manier is vaak erg pijnlijk en vaak niet afdoende.

Bovendien moeten de behandelingen telkens herhaald worden om de 3 weken gemiddeld. Bij laserontharing is er enkel een jaarlijkse 'opfrisbehandeling' nodig om het resultaat te behouden.

Onze werkwijze

Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciaal koelingssysteem in ons apparaat die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser.Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen! Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 tot 8 behandelingen voor een definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

Prijslijst Laserontharingen Maak een afspraak voor een laserontharing Maak een afspraak voor een gratis proefsessie

Wat is haar?

Het haar groeit vanuit de haarwortel, ook haarfollikel genoemd.
Wat we boven op de huid zien is de haarpijl en dit is het verhoornde product dat word aangemaakt door de haarwortel of follikel. De haargroei is verschillend bij iedereen, afhankelijk van leeftijd, gewicht, metabolisme, hormonen, medicatie en etnische achtergrond. Ondanks deze verschillen doorloopt elk haar drie ontwikkelingsfasen:

3 Groeifasen:

  1. Actieve groei (of anagene fase): van alle haren op het lichaam zijn er ongeveer 85% in deze fase. Tijdens deze fase is er pigment of melanine aanwezig rond de haarwortel.
  2. Regressieve fase (of catagene fase): periode van 2 weken waarbij een actief haar overgaat in de rustfase, het haar stopt met groeien. Ongeveer 4% van de haren verkeert in deze fase.
  3. Rustfase (of telogene fase): Periode van ongeveer 6 weken en na deze periode zullen de haren spontaan uitvallen en start een nieuwe groeicyclus of actieve fase. Ongeveer 13% van de haren zijn in deze fase.

Hoe haar groeit

De laser werkt in op de pigmentatie of melanine in de haren en is dus meest actief in de anagene fase. Aangezien er pigment nodig is om laserlicht te absorberen, is een behandeling van lichte haren zoals grijze haren en donsharen niet mogelijk. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in deze fase bevinden is het noodzakelijk dat men meer dan één behandeling moet ondergaan, voor we kunnen spreken van een volledige ontharing.
Het aantal sessies hangt af van de te behandelen huidzone en het aantal haartjes dat zich in de rustfase bevindt. Wanneer de haartjes weer actief worden, zijn er bijkomende sessies vereist.

Ontharen met de diodelaser

De laser produceert een hoog geconcentreerde lichtbundel met een zeer hoge energiewaarde en één specifieke en ideale golflengte (800nm). Deze lichtbundel word maar een fractie van een seconde uitgezonden op de huid. De energie van het laserlicht wordt hoofdzakelijk opgenomen door het pigment dat rond de haarwortel aanwezig is. Hierdoor worden de haarwortelcellen opgewarmd en selectief vernietigd.

Na 3 à 7 dagen na de behandeling kan het lijken dat de haartjes terug groeien. Doch de meeste van deze haartjes zijn behandeld en vallen uit. Tussen de verschillende behandelingen mag er geen epilatie of waxing gebeuren, maar mogen de behandelde gebieden wel geschoren worden.

Voor en tijdens de behandelingen mag er absoluut geen gebruik gemaakt worden van een zonnebank!!!
Buiten of op het strand is zonnen ook zeker af te raden. Dit geldt enkel voor de te behandelen zones.

 

permanente ontharingPrijslijst Laserontharing

prijslijst laserontharing

prijslijst laserontharing

Sentido permanente laserontharing