Arrangementen SentidoALGEMENE INFO

Ontsnap aan de alledaagse drukte en laat je volledig in de watten leggen bij Schoonheidssalon Sentido in Ninove! Onze uitgebreide arrangementen zijn ontworpen om jou een onvergetelijke ervaring van rust en verwennerij te bezorgen.

Of je nu alleen wilt genieten of samen met een geliefde, bij Sentido kan je alle arrangementen voor één persoon of voor twee personen boeken. Voor die extra speciale ervaring, bieden we ook een gezellige duo cabine aan waar jullie samen kunnen ontspannen en genieten.

Bij aankomst word je hartelijk verwelkomd met een heerlijke Sentido apero, waarna je je kunt onderdompelen in een wereld van luxe en comfort. En om je ervaring perfect af te sluiten, bieden we een zalig verwenmoment met koffie of thee aan.

Maak je geen zorgen over praktische zaken, want bij ons is badlinnen en zelfs slippers inbegrepen. En als je nog meer wilt genieten, kan je kiezen voor een upgrade met ontbijt of tapas voor slechts €10 extra.

Laat de stress van alledag achter je en trakteer jezelf (en misschien iemand speciaals) op een onvergetelijke ervaring bij Schoonheidssalon Sentido. Boek nu en geef jezelf de luxe die je verdient!

 

Arrangementen Maak een afspraak

ArrangementSURPRISE ME (3U)

Stap uit de routine en laat je volledig verrassen door het team van Sentido! Met ons exclusieve "Surprise Me" arrangement nemen we je mee op een reis van ultieme beleving en ontspanning gedurende 3 uur, waarin we zorgen voor verwennerij van je gelaat, lichaam en geest.

Laat je overgeven aan de expertise en creativiteit van ons getalenteerde team, want bij "Surprise Me" draait alles om het onverwachte genot. Elke behandeling is zorgvuldig gekozen om je te verrassen en te verjongen, terwijl je jezelf verliest in een wereld van pure luxe.

Ontdek de magie van spontane verwennerij terwijl we je meenemen op een unieke reis van revitalisatie en herstel. Laat je verwachtingen achterwege en laat ons je meenemen naar nieuwe hoogten van welzijn en ontspanning.

Klaar om jezelf te laten verrassen? Boek nu het "Surprise Me" arrangement bij Sentido en laat ons je meenemen op een onvergetelijke reis naar totale ontspanning en verjonging!

arrangementen behandeling

arrangement surprise me Sentido
arrangement time to relax Sentido

ArrangementTIME TO RELAX (2U30)

Duik in totale ontspanning met het "Sentido Time to Relax" arrangement, een weergaloze ervaring van 2 uur en 30 minuten die al je zintuigen zal betoveren. Ontdek de ultieme verwennerij voor lichaam en geest.

Bij aankomst word je verwelkomd met een heerlijke Sentido apero, gevolgd door een verfrissend voetenbadritueel en voetscrub om je in de juiste stemming te brengen voor totale ontspanning.

Laat alle spanning van je af glijden terwijl we beginnen met een rugscrub, pakking en rugmassage die al je spieren kalmeren en revitaliseren. Daarna wordt je verwend met een luxe gelaatsverzorging, inclusief reiniging, scrub en dieptereiniging om je huid te laten stralen. Geniet van een op maat gemaakt serum en masker, een zalige décolleté en armmassage, en ervaar de revitaliserende kracht van LED-lichttherapie.

Laat alle stress los met onze anti-stress hoofdhuidmassage, gevolgd door een zalige hand- en armmassage die je volledig ontspannen en vernieuwd zal achterlaten. Gun jezelf deze welverdiende pauze van het alledaagse leven en boek nu het "Sentido Time to Relax" arrangement voor een onvergetelijke reis naar totale ontspanning en herstel!

arrangementen behandeling

Arrangement TIME OUT (1U30)

Geef jezelf de broodnodige "Time Out": bij Schoonheidssalon Sentido en ervaar ultieme verwennerij gedurende 1 uur en 30 minuten.

Bij aankomst starten we je "Time Out" met een luxueus voetenbadritueel en verkwikkende voetscrub. Laat de spanning van je dagelijkse leven wegsmelten terwijl je geniet van deze rustgevende ontvangst.

Vervolgens word je ondergedompeld in een mini facial die je gelaat verfrist en revitaliseert. Onze specialisten zullen zorgvuldig reinigen, scrubben en een op maat gemaakt masker aanbrengen, vergezeld van een zalige décolleté en armmassage. Voel de stress wegvloeien terwijl we je in een staat van diepe ontspanning brengen.

Maar dat is nog niet alles! Bij "Time Out" heb je de luxe om te kiezen tussen een verkwikkende hand- of voetpakking, waardoor deze ervaring nog persoonlijker wordt. Trakteer jezelf of deel deze onvergetelijke "Time Out" met iemand speciaals. Boek nu en geef jezelf de rust en verwennerij die je verdient!

 

TIME OUT ARRANGEMENT Maak een afspraak

arrangement time out Sentido

massagePrijslijst Arrangementen

prijslijst arrangementen Sentido