Sentido La solution en fermeté

Zoom in

Artikelnummer: 0003

€ 59,00


deel op facebook

Product info

La solution en fermetéBiologisch verstevigend bodyserum Zwarte Kraaiheide, Bamboe, Eikenextract RESTRUCTUREERT, VERSTEVIGT, VERSTERKT 99,59% natuurlijke oorsprong 60,28% biologisch Zachtheid en stevigheid precies op tijd Deze verstevigende bodyserum bevat meerdere werkingen die een verfrissende en lichte textuur geven. La Solution Fermeté restructureert, egaliseert en versterkt de huid.

BIOLOGISCH VERSTEVIGEND BODYSERUM

La Solution + Fermeté bodyserum bevat een hoge concentratie actieve ingrediënten, die uw huid restructureren, verstevigen en versterken. Een restructurerende werking dankzij zwarte kraaiheide, een wilde bes uit Lapland die uitzonderlijk rijk is aan polyfenolen, antioxidanten en flavanoïden. Kraaiheide staat bekend om zijn effecten op de elasticiteit en dichtheid van de huid en kan het enzym remmen dat de afbraak van collageen en de ontwikkeling van vetweefsel veroorzaakt. Deze bes is bovendien een uitstekende bondgenoot in de strijd tegen striae. Een verstevigende werking door de extract van bamboestam. De hierin aanwezige silica bootst het cellulaire cement na, maakt de binding van calcium mogelijk en stimuleert de synthese van ondersteunende moleculen zoals collageen. Om gevoelige gedeeltes effectief te versterken, wordt een combinatie gebruikt eikenschors-extracten, waarvan de samentrekkende tannines het huidweefsel strakker maken, gember, rozemarijn en cipres.

Breng aan op de zones die extra versteviging kunnen gebruiken. La solution + Fermeté kan worden aangebracht op de borsten, dijen, binnenkant armen, buik en de heupen. Het product wordt onmiddellijk opgenomen door de huid, zonder dit te masseren. Voorkomt cellulitis en striae. U kunt La Solution+ Fermeté combineren met de Body Care om het voor uw hele lichaam te gebruiken.

Eigenschappen

  • Natuurlijke ingrediënten : 99,59%
  • Plantaardige ingrediënten uit de biologische landbouw : 96,6%
  • Ingrediënten uit de biologische landbouw : 60,28%
  • *Certified Organic : Natuurlijke, biologische cosmetica gecertificeerd door Ecocert Frankrijk volgens Ecocert Greenlife: http://cosmetics.ecocert.com
  • 100% vrij van : Parabenen, PEG, Ftalaat en synthetische geur- en kleurstoffen.
  • De kleur van dit product komt van natuurlijke plantenextracten en kan daardoor variëren.

Er zit ook in... Gember, rozemarijn en cipres.

 

Absolution bodyserum