Sentido Shaving Cream

Zoom in

Artikelnummer: 0003

€ 42,00

  • inclusief 21 % BTW
  • Merk: Men3
  • Link: Men3

deel op facebook

Product info

Shaving CreamMEN³ shaving cream

De MEN³ shaving cream is op alle gebied uniek in het segment van scheerzepen en wordt gebruikt door zowel de professionele barbier als de particulier die op zoek is naar dé ultieme scheersensatie met langdurig glad resultaat. Deze shaving cream werd voornamelijk ontwikkeld voor mannen met problemen ter hoogte van de baardstreek zoals eczeem, droge schilfers, jeuk, roodheid, dermatitis en heeft zelfs een weldadig effect op psoriasis. Deze scheerschuim is dus ook geschikt voor alle gevoelige huidtypes. Het parfum is hypoallergeen en uitgesproken mannelijk aantrekkelijk met toetsen van sandelhout, leder en amber. 

MEN3 shaving cream is op alle gebied uniek in het segment van scheerzepen en wordt gebruikt door zowel de professionele barbier als de particulier die op zoek is naar dé ultieme scheersensatie. De samenstelling van MEN3 shaving cream is wetenschappelijk onderbouwd en bevat verzachtende, antioxiderende en hydraterende eigenschappen. Deze shaving cream is geschikt voor elke gevoelige huid en heeft zelfs een aantoonbaar weldadig effect op probleemhuid. Het parfum is uitgesproken mannelijk met toetsen van sandelhout, leder en amber.

 

Hoe maak je een perfect scheerschuim?

Een beetje scheercreme in een scheerbol scheppen, en beetje bij beetje warm water toevoegen terwijl je lichtjes klopt of achtjes draait zoals je een sabayon - sabaglione opklopt tot hij schittert (blinkt) en tot je een luchtig scheerschuim hebt verkregen.

 

MEN3 shaving cream wordt aangebracht op de baardstreek of de hoofdhuid:

 

De schuimlaag dient dik te liggen ter hoogte van de baardstreek.

Voeg steeds nat schuim toe als het schuim begint uit te drogen

Scheer licht vanuit de pols en zet nooit druk op je safety razor of je open mes.

Afhankelijk van de scherpte van je mes en jouw scheertechniek krijg je een supergladde huid. Indien u voordien met meerdere mesjes hebt gewerkt is het even wennen.

De gevorderde nat scheerder kan ook tegenscheren (uitscheren).

Spoel overvloedig af met lauw water en dep droog

Verzorg de huid met de MEN³ after-shave creme

 

Wat onderscheidt MEN3 shaving cream van andere shaving creams?

Zonder twijfel de samenstelling! De zuivere en geconcentreerde ingrediënten van MEN3 zoals babassus en shea butte hydrateren en verzachten de huid en de haren, waardoor je veel dichter tegen de huid kan scheren. Je krijgt dus een extreem glad scheerresultaat zonder roodheid, irritaties of snijwonden. MEN3 shaving cream bevat geen parabenen en is een professionele scheerzeep geschikt voor alle huidtypes.

 

MEN3 shaving cream

1) Geconcentreerde zuivere ingrediënten zonder parabenen

2) Gladder scheerresultaat zonder irritaties

3) Geschikt voor elk huidtype, ook met huidproblemen

Men3 Men3